Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Det tidsløse rum.

For at komme sig helt, hurtigt.

Sportsakupunktur.

Billedet viser Triggerpunktsakupunktur.

Behandlinger med Sportsakupunktur er effektive og givende og er eftertragtede i både erhvervslivet og i sportsverdenen. Behandlingsformen er attraktiv for alle der holder deres krop i form, ved eksempelvis fitness, løb, yoga, spinning/cykling, fodbold, tennis, golf, pilates, håndbold, gymnastik og svømning m.m. 

Sportsakupunktur er en behandlingsform, der er en kombination af refleksakupunktur og triggerpunktsakupunktur, der har en markant smertestillende effekt.

Behandlingen er tiltænkt fysisk aktive personer indenfor sportens verden, men kan uden problemer med succes overføres til alle andre smerte- og skadesproblematikker. 

Er du usikker på om medicinske præparater er gode for dig og er du bekymret for bivirkninger af medicin, så er Sportsakupunktur en god løsning. 

Hvis du naturligt ønsker at komme smerter, skader og inflammationstilstande i kroppen til livs, så kan man aktiverer kroppens egne smertestillende hormoner som frigøres via blodbanen til det sted i kroppen, hvor problemet og skaden findes. Hormonerne er - Endorfiner - og kroppens egne anti-inflammatoriske hormoner - Kortisol og Kortison (binyrebarkhormon) - der modvirker betændelsestilstande.

Akupunkturbehandlingerne er gode ved følgende problematikker:

Nakke

Skulder

Arm

Ryg

Hofte

Knæ

Underben

Prolaps OBS: 

yderligere 

undersøgelse

Frossen skulder

Tennis/

golf albue

Prolaps OBS: yderligere undersøgelse

Sene 

tilhæftnings

irritation

Løber

knæ 

Skinnebens

betændelse

Hold i nakken

Afklemning

Musearm

Hold i 

ryggen


Springer

knæ 

Achilles

sene

betændelse

Stivhed

Følefor styrrelser

Seneskede hinde  betændelse

Stivhed i 

ryggen 


Irritation i

Menisk,

Ledbånd,

Slimsæk

Forstuvning

HovedpineTrætheds

 fornemmelse 
Billedet viser Refleksakupunktur.